Construint somnis

BLOG

06/03/2016

Manteniment jardins

Quin és millor moment per la poda d’ arbres a la província de Girona, segons les empreses de jardineria?

En termes generals, i d’acord amb el calendari dels mesos de l'any, l’ inici per començar a podar per a les empreses jardineria especialitzades que realitzen esporga d’arbres, és a partir d’octubre i durant tot el novembre, desembre, gener i s’acaba al febrer- març;  tot depenent de la comarca de la província de Girona de què parlem.

A grans trets, les tasques de esporgar arbres consisteix en tallar les branques que sobren i, si és el cas, que ja han donat el fruits de la temporada.
Es pot començar a podar els arbres fruiters des que aquests ja han ofert els  fruits esperats i abans no comencin els primers brots de la primavera.
Els arbres que son de fulla caduca ( els cauen les fulles) es por fer des que ja han caigut totes les fulles.
Els arbres de que tenen fulla tot l’any ( perennes), en qualsevol moment, sempre i quan no hi hagi glaçades.
També és habitual arreglar i podar les valles i tanques de plantes arbustives, com son les tuies, o arbustos com els boixos, etc., les quals formen les tanques verdes de zones enjardinades.

Jardiner per podar arbres al Ripollès.

Si el jardí, i els arbres els quals se’ls ha de fer la poda, és a la comarca del Ripollès ( zona de Ripoll, Sant Joan les Abadesses, Camprodon, Ribes de Freser, etc.) podem fer podar els arbres des d’octubre, novembre i febrer i març. Sempre i quan el  bon temps no s’avanci i ens trobem que el febrer pugui haver arbres amb brots. En aquest darrer cas, ja seria un pel tard per podar-los.

Poda d’arbres a la comarca de la Garrotxa.

Si ens trobem que el jardí i els arbres, es troben a la comarca de la Garrotxa, voltant d’Olot i entre Besalú, Sant Joan Les Fonts i fins a Amer, la data límit seria el mes de febrer com a molt tard.
Per els que tinguin arbres per podar a la comarca del Baix Empordà, és a dir, La Bisbal, Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, etc, els mesos d’octubre, novembre i desembre serien els més adequats per dir a un jardiner que ens faci la poda de totes les plantes del jardí.

Poda-arbres-i-palmeres-provincia-Girona

Podar arbres a la zona de Girona i Banyoles.

Per els residents a la comarca del Gironès i Pla de l’Estany, es a dir, zona  prop de Girona i pobles del voltant i tota la zona de Banyoles i nuclis propers, es podria fer la poda fins tot el mes de gener.

Encarregar la poda d’arbrat a la zona de Figueres.

Per als jardins de l’Alt Empordà, es a dir  del voltant de Figueres i fins la Jonquera, el període més adequat seria, tot depenent del temps, octubre, novembre, desembre i mig gener.

Quan fer la poda a la zona de Santa Coloma de Farners ( comarca La Selva).

I per últim, si busquem una empresa de poda d’arbres, per a tallar les branques velles i podar, en general, els arbres que estiguin en una zona de la comarca de la Selva, podríem dir que fins mitjans febrer seria la data límit.

No tots els jardiners professionals i les empreses de jardineria amb experiència de Girona, estan especialitzades en poda d’arbres de tota mena.

Bé siguin fruiters d’estiu o tardor, arbres de fulla caduca (els cau la fulla a l’ hivern ), arbres de fulla perenne ( que tenen fulla tot l’any),  arbustius i tanques vegetals de tota mena, aquests saben prou bé quin és el millor temps per fer la poda del teu jardí, situat a la província de Girona. I no tots estan preparats i autoritzats per a realitzar el que s’anomena poda d’alçada per a arbres grossos i grans, ja que es necessita grua amb pluma i cistella o plataformes elevadores.

Articles Relacionats

$value) { if(in_array($value,$gros)) $resultat = true; } return $resultat; } $categories = explode('-', 'Manteniment jardins '); $contador = 0; ?>
'; } } ?>
'; } } ?>
'; } } ?>
'; } } ?>

Com es construeix un jardí nou de trinca a la zona de Girona?.

'; } } ?>

Quin és millor moment per la poda d’ arbres a la província de Girona, segons les empreses de jardineria?

'; } } ?>

Instal·lació gespa artificial Girona

'; } } ?>

Disseny - construcció jardins de baix consum d’aigua i sense reg. Jardiners i jardineria Girona

'; } } ?>

Escarificar i punxar gespes.Com mantenir les gespes en bon estat.A tot Girona

'; } } ?>

Qui pot fer el manteniment del meu jardí?

'; } } ?>

Instal.lació pans de gespa. Renovem el jardí. Treballem a tot Girona.

'; } } ?>

Vols instal.lar gespa artificial??

'; } } ?>

Tens arbres, plantes o gespes que estiguin malaltes?

'; } } ?>

Poda d’alçada en arbres i arbrat grans i alts. Treballem a tot Girona.

'; } } ?>

Jardins sostenibles. La jardineria del present i futur

'; } } ?>

Jardí de gespa natural i baix consum a Figueres. Jardiners professionals a Girona

'; } } ?>

SOBRE EL BLOG

ALBERT FONT SERRA: Apassionat de la jardineria. Identifica amb faciliat les necessitats per a cada client i proposa les millors solucions en cada cas. Aquí, en aquest blog, hi trobareu suggeriments i propostes per dissenyar, construir, mantenir i renovar el vostre jardí.

CLASSIFICACIÓ D'ARTICLES

CLASSIFICACIÓ D’ARTICLES PER PARAULES CLAU

ACTIVITAT A FACEBOOK



CONTACTA'NS

Escull la forma que més prefereixis i en parlem. Fins aviat i gracies per el teu interès!

PARLAR

Móbil 659 414 653

ESCRIURE

Email:

Per enviar el formulari accepta les condicions d'ús i política de privacitat

UNEIX-TE A LA NOSTRES XARXES SOCIALS