Construint somnis

BLOG

25/06/2015

Disseny de jardins · Construcció de jardins. · Gespa artificial

Instal·lació gespa artificial Girona

Saps que qualsevol moment és bo, per buscar una empresa professionals en instal•lació de gespa artificial per al teu jardí, terrassa o àtic?

Bé sigui de la zona Girona o d’altres comarques de la província, com l’Alt Empordà (zona Figueres), a la comarca de La Selva, tant l’ interior com a la zona de Blanes i Lloret, al Baix Empordà, a La Garrotxa, la zona de Ripoll o a Banyoles al Pla de l' Estany, pots demanar preus, models i característiques de gespa sintètica a jardiners i empreses de jardineria de Girona que s’hi dediquin i que siguin bons instal•ladors de gespa artificial.

En funció de com sigui el jardí, terrat (àtic) i les teves habilitats en bricolatge, pots demanar pressupost per gespa sintètica col•locada i sense col•locar? Però vigila, no és fàcil fer-ho bé. A vegades per voler estalviar, s'acaba pagant més car i haver de conviure amb errors de difícil solució.

Instal·lar gespa artificial en un jardí. Empresa especialista.

Buscar un instal•lador amb la millor i, més adequada, gespa artificial o sintètica.

Alhora de triar una gespa sintètica o artificial ( de material plàstic), has de tenir en compte quina finalitat tindrà el jardí o terrassa. T’has de fer les següents preguntes:

1- Quina serà la finalitat de la gespa artificial: Serà una zona de un ús intensiu, es a dir, que es farà servir molt? O bé, serà gespa sintètica decorativa.

2- Entorn on es troba el jardí a col·locar gespa artificial: Tot i que el jardí el tinguis a una comarca gironina en concret, t’has de preguntar si aquest, és en una zona protegida del vent o per contra li toca molt el vent, quan en fa, amb el conseqüent risc que se l’ emporti i la feinada de tornar-la a insta•lar.

3- Base sobre la qual posaràs la gespa artificial: La zona a cobrir, drena bé? És a dir, quan plou, l’ aigua queda embassada durant unes hores? Si és així, aquest terreny s’ ha de corregir i adaptar-lo per tal que no succeeixi. D’ aquesta manera, evitarem l’ aparició de fangs a través de la gespa artificial. Malgrat estem parlant de jardins situats en la comarca, les terres o llocs on hi anirà la gespa artificial, son terres sobreposades i procedents d’ altres llocs i per tant amb unes característiques i drenatge diferent el natural a la teva zona.

4- A l’estiu t’hi passejaràs descalç o t’hi estiraràs sense cap protecció?. Vigila que amb les altes temperatures les gespes artificials cremen bastant i és difícil poder-hi estar bé. És a dir, cal disposar de punts de reg o aspersors d’aigua per poder remullar-la, si cal. El fet que sigui una gespa artificial en la qual hi pugui anar incorporada una mínima quantitat de sorra silícia, pot contribuir a mantenir més la humitat i no notar tan l’excés de temperatura. Evidentment, aquest factor te un cost afegit i que cal tenir en compte; però alhora li dona una solidesa i durabilitat en el temps.

5- Transport de la gespa artificial al teu jardí i ús de grua de descàrrega o per pujar a un terrat o àtic.

6- Mides del jardí: El jardí té mides irregulars o formes estranyes? Pensa que els rotllos de gespa artificial tenen mides rectangulars, és a dir es presenten en bobines de 2 metres o 4 metres d’ample amb llargades determinades. I,qualsevol afegir o forma rara, pot comportar merma de retalls i trossos de gespa que no es poden aprofitar per cap altra obra i, conseqüentment s’han de comptabilitzar en el pressupost.

7- Garantia de la gespa: Per gens que puguis, assegura’t que tingui algun certificat o coneguis el fabricant que hi ha al darrera del instal•lador. En general, no porten problemes de deterioraments sobtats, però per si de cas...

8- Acabats i juntes (unions entre peces de gespa artificial): Cal assegurar-se de com els instal•ladors de gespa artificial faran els acabats de les vores i de quina manera faran les unions de les peces. És a dir, hi posaran una cinta d’unió i ho encolaran amb els filament de la gespa en el mateix sentit o només faran servir ganxos o claus per subjectar.

Unions entre peces de gespa. Procés d'encolat- Jardí a província Girona

Proces-unio-peces-gespa-artificial-Girona

9-  Males herbes en gespa artificial: Aparició de males herbes. Hi ha certes males herbes, anomenades d’estiu) que tenen un tronc molt fort i gruixut, capaces de traspassar la base de la gespa i aparèixer a la superfície. Com es pot evitar? Si ja hem arreglat el terreny amb graves i hem eliminat la base de terra existent en els darrer 15cm, és molt complicat que apareguin males herbes d’estiu sobre la gespa artificial. Ara bé, si no s’incorpora una base de graves, i a més no s’eliminen prèviament totes les males herbes ( amb herbicides totals), la probabilitat de que n’apareguin al mig de la gespa sintètica és molt elevada. Si és així, la solució passa per aplicar herbicida total de manera localitzada, així que aparegui la mala herba o esperar cap al setembre per fer-ho amb més efectivitat.

10- Característiques de la gespa artificial que vols posar a casa teva:

  • Alçada o altura de filament (fulla). Pensa que hi ha gespes artificials des de 1 cm, 2cm, 3, cm, 4, cm i fins a 5 centímetres.
  • Tipus ( rissat, llis), d’un sol color (monocolor) o bicolor (dos colors o tonalitats) i
  • Densitat (espessor). Número de puntades ( cosits ) x cada cm2.

Aquests factors son els que defineixen el cost o preu de la gespa artificial sense col•locar.

Un darrer consell sobre jardí de gespa artificial. Per gens que es pugui, recomanem incorporar elements naturals ( plantes, arbustos, rocalla, parterres) al mig de la gespa artificial. La gespa sintètica no deixa de ser plàstic i el fet d’afegir-hi elements naturals dona al disseny del jardí, uns resultats molt més satisfactoris.

I, finalment, si has llegit tot aquest article, saps que tens a Jardineria Albert, els quals som especialistes en col•locar gespa artificial des dels seus inicis, i que hem vist evolucionar tant les qualitats com el mètode de col•locar-les.

Podem, donar-te la millor informació. No dubtis a contactar-nos.

Et respondrem així que vegem el missatge.
Dades de contacte: hola@jardineriaalbert.cat; Telf: 659414653

Autor: Albert Font Serra. Tècnic Jardiner

Articles Relacionats

$value) { if(in_array($value,$gros)) $resultat = true; } return $resultat; } $categories = explode('-', 'Disseny de jardins-Construcció de jardins.-Gespa artificial'); $contador = 0; ?>
'; } } ?>
'; } } ?>
'; } } ?>
'; } } ?>

Com es construeix un jardí nou de trinca a la zona de Girona?.

'; } } ?>

Quin és millor moment per la poda d’ arbres a la província de Girona, segons les empreses de jardineria?

'; } } ?>

Instal·lació gespa artificial Girona

'; } } ?>

Disseny - construcció jardins de baix consum d’aigua i sense reg. Jardiners i jardineria Girona

'; } } ?>

Escarificar i punxar gespes.Com mantenir les gespes en bon estat.A tot Girona

'; } } ?>

Qui pot fer el manteniment del meu jardí?

'; } } ?>

Instal.lació pans de gespa. Renovem el jardí. Treballem a tot Girona.

'; } } ?>

Vols instal.lar gespa artificial??

'; } } ?>

Tens arbres, plantes o gespes que estiguin malaltes?

'; } } ?>

Poda d’alçada en arbres i arbrat grans i alts. Treballem a tot Girona.

'; } } ?>

Jardins sostenibles. La jardineria del present i futur

'; } } ?>

Jardí de gespa natural i baix consum a Figueres. Jardiners professionals a Girona

'; } } ?>

SOBRE EL BLOG

ALBERT FONT SERRA: Apassionat de la jardineria. Identifica amb faciliat les necessitats per a cada client i proposa les millors solucions en cada cas. Aquí, en aquest blog, hi trobareu suggeriments i propostes per dissenyar, construir, mantenir i renovar el vostre jardí.

CLASSIFICACIÓ D'ARTICLES

CLASSIFICACIÓ D’ARTICLES PER PARAULES CLAU

ACTIVITAT A FACEBOOK



CONTACTA'NS

Escull la forma que més prefereixis i en parlem. Fins aviat i gracies per el teu interès!

PARLAR

Móbil 659 414 653

ESCRIURE

Email:

Per enviar el formulari accepta les condicions d'ús i política de privacitat

UNEIX-TE A LA NOSTRES XARXES SOCIALS